Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut

Anna heter jag och är cidesco-diplomerad, auktoriserad och specialiserad hudterapeut.
Jag är även spaterapeut, fransstylist och en hejare på bodysugaring. 

hudterapeutenSitter sedan mars 2012 med i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisations styrelse med regionansvar Stockholm söder. Förutom sedvanligt styrelsearbete är jag projektledare för SM i Make Up som anordnas en gång per år. Utöver detta skriver jag ibland inlägg på SHRs blogg.

Jag är sedan 06-07 på Gilda Skolan i Malmö utbildad hud-och spaterapeut. Jag har under mina år i detta fantastiska yrke arbetat på spa, runt om i lite olika länder. Jag började min karriär i Köpenhamn, fortsatte sedan till Vancouver för att avsluta denna turné i Bergen och Geilo innan jag kom till Stockholm sommaren 2010. Här fick jag jobb som utbildare på Gilda Skolan, var jag arbetade av och till i tre härliga år. Sedan hösten 2013 har jag spenderat en dag i veckan på Elisabethskolan, och från och med februari 2017 utbildar jag där på 60%! Jag brinner verkligen för att lära ut det jag kan, och det jag har lärt mig under dessa spännande år!

Förutom utbildande ligger behandlandet mig varmt om hjärtat! Jag har drivit eget och haft äran att ta hand om goa kunder sedan januari 2012.  Började i Stockholm city var jag höll till ett år och flyttade vidare till Vasastan var jag satt i två år innan jag i augusti 2015 gick på mammaledighet. Jag trivs otroligt bra med det jag gör, då jag älskar att behandla och få folk att må bra. Med min erfarenhet, positivitet och passion för det jag gör, känner du dig välkommen och helt avslappnad när du är på behandling hos mig.

Redan innan jag fann min väg in i denna härliga värld av hud, skönhet, produkter, spa och allt vad det innebär hade jag resandet som mitt stora intresse. Efter en uppväxt i mina älskade norrländska skogar drog jag iväg, så fort studentmössan var av. Jag spenderade några år på resande fot och några år i Frankrike. Jag hann arbeta som guide, reseledare, au pair, inom vården och volontär, cafébiträde, servitris och statist. Jag har rest fram och tillbaka över klotet, arbetat, studerat och upplevt. Och jag har älskat varje stund!